Home Hoe kies ik een massagetafel  Voordelen van een BodyCushion Info over Hotstonemassage Docent Contact
 
Kwaliteitsproducten voor de massagepraktijk
 

 bodyCushion

voor een comfortabele en ontspannen behandeling
ook bij lichamelijke klachten en zwangerschap

Het systeem bestaat uit losse delen die zowel op de massagetafel als op de grond gebruikt kunnen worden.
Het weegt weinig en door de rugzak of draagtas is het eenvoudig mee te nemen.

Een uitgekiend systeem van kussens waarbij uw cliŽnt ondersteunt wordt waar dat nodig is, ruimte geeft waar dat nodig is en een optimaal ontspannen houding.

Voor de professional

Bij alle behandelingen waarbij iemand ligt kan de bodyCushion goede diensten bewijzen. Vooral geschikt voor klachten waarbij een platte tafel onplezierig is.

Veel gebruikt voor Shiatsu! U kunt effectief druk uitoefenen terwijl de cliŽnt ademruimte heeft en het hoofd en de schouders ontspannen liggen.

Veel gebruikt bij zwangerschapsmassage: buik en borsten liggen vrij. CliŽnt kan tot ver in de zwangerschap op de buik liggen. Kan ook in zijligging gebruikt worden.

Belangrijkste kenmerken

Hoe wil je liggen

Meer over de bodyCushion

De bodyCushion is halverwege de jaren 80 ontwikkeld door Tom Owens vanuit zijn eigen ervaring als masseur.

Het systeem bestaat uit meerdere lagen schuim van verschillende compactheid. Het schuim is van de allerbeste kwaliteit waardoor het erg lang zijn veerkracht behoud en niet gaat inzakken.
Deze kwaliteit zorgt voor de hoge prijs en ook voor de lange levensduur. 

Ook het vinyl is van uitstekende kwaliteit en gaat lang mee.

De uitvoering die we adviseren om mee te starten is de 4delige set. U kunt deze uitbreiden met een borstcomfortkussen, armsteunen, hulpstukken voor uitgebreidere positionering en draagtas of rugzak.

Let op dat u de echte bodyCushion koopt. Er zijn goedkopere kussens in de handel onder dezelfde naam. Deze zijn hun geld niet waard, het te slappe schuimrubber geeft niet het gewenste effect.

Het werken met de bodyCushion

U kunt de set op de tafel of op de grond gebruiken.
Er is een grote hoeveelheid videos beschikbaar op de website van de bodyCushion en op hun Youtube kanaal

Reacties van masseurs

Van masseurs die de bodyCushion voor een bepaalde doelgroep of behandeling kochten hoor ik vaak "hij komt niet meer van de tafel af" of "ik gebruik hem nu bij alle behandelingen" of "de cliŽnten vragen er om". Een Shiatsu masseur "ik wou dat ik hem 10 jaar geleden gekocht had". Als op de facebookgroep voor masseurs iemand advies vraagt over een zwangerschapsmassagetafel, zijn er altijd masseurs die vanuit hun eigen ervaring adviseren om een bodyCushion te kopen.
Kortom, een hele investering dij zijn geld zeker waard is.

Opties en accessoires

3 of 4 Delige bodyCushion

Op de afbeelding de 4delige set. Bestaat uit de 2-delige voetensteun, 2-delig borstgedeelte, hoofdsteun. De delen zitten met klittenband bevestigd en kunnen bij langere mensen uit elkaar gelegd worden

Borst comfortkussen

Te gebruiken in bij zwangerschap of pijnlijke borsten,  in plaats van het borstkussen

Hulpstukken set

Een tasje met een set wiggen en kussentjes waarmee u de bodyCushion kan verlengen en verhogen.

Armsteunen

Deze kunnen aan de zijkant onder het kussen geschoven worden.

 

 

 
2 Delige voetensteun.

Deze zit standaard bij de 4delige bodyCushion. De vorm is maximaal ondersteunend zonder druk, de deelbaarheid geeft veel extra mogelijkheden.

 
Draagtas of rugzak voor de mobile masseur

Deze zit standaard bij de 4delige BodyCushion. De vorm is maximaal ondersteunend zonder druk, de deelbaarheid geeft veel extra mogelijkheden.

 
Overtrekset katoen of badstof

Voor alle onderdelen bestaan hoezen, zowel de originele blauwe katoenen hoezen als in Nederland gemaakte badstof hoezen in veel kleuren

Webshop

De 3-delige of 4-delige set, armsteunen, hulpstukken en borst-comfortkussens, alsmede overtreksets zijn te koop in de webshops. Andere onderdelen die u mogelijk op de Amerikaanse site van de bodyCushion ziet, kunnen voor u besteld worden. (lange levertijd).

Prijzen, actueel assortiment en bestellen, zie www.massagetafelsdirect.nl of www.massagewebshop.nl